Това ще ви помогне да ядете по -бавно и по -интуитивно.

Това ще ви помогне да ядете по -бавно и по -интуитивно.

Вдигнете чашата си в добро развеселение – особено ако получите рейз на работа!

Водолей (20 януари 18-февруари)

Тъй като месецът започва, може да се чувствате малко по-зле за износване. Може би вашите отговорности се трупат и не можете да доставите толкова добре, колкото искате, или може би не виждате очи в очи в близко партньорство. Можете също така да сте готови да опаковате нещата си и да намерите ново място за живеене. Първи неща първо: Поемете дълбоко въздух. Второ, знайте, че всяка неистова енергия трябва скоро да премине. Всъщност пълнолунието на 22 август във вашия знак е готов да донесе добри вибрации навсякъде. Той ще танцува с Юпитер (късмет), който също ще бъде във вашия знак, сигнализира за положителността и изяснени заключения към продължителни проблеми. Освен това кръг от 20 август до 23 като звездни дни за вашите финанси. Просто може да успеете да надстроите жилищните си помещения или да закупите ново приспособление. Просто направете това преди ретроградите на Меркурий следващия месец, започвайки на 26 септември. Известно време? Резервирайте тези срещи възможно най -скоро, за да останете на върха на вашата уелнес игра – ще се радвате, че го направихте. След това работата трябва да е заета, но най -вече по добър начин. Въпреки това, като много от нас, от 6 до 8 август може да разклати нещата, принуждавайки ви да бъдете пъргави и да въртите стратегия в момента. Разбира се, това не е идеално, но считайте, че това глави за приятелско предупреждение. Ако получите сърбежа за пътуване, дълго бягството през уикенда може да е най -добрият ви залог. Вероятно обаче ще искате да поддържате раздели за текущите работни разработки, за да избегнете изгаряне и изненади при завръщането си. И накрая, пълната луна на 22 август ще бъде възхитителна. Той се провежда във вашия 12-и дом-натал, подхранващо щастливо място-ще ви нахрани да намерите спокойствие чрез сънуване и самото време.

между сутрешното ниско и средния следобед, получаването на енергизиращ асансьор може да бъде труден. Ето защо най -новото ни проучване споделя седемте неща, които енергичните хора правят за естествен енергиен тласък.

Hum’s Energy Boost Study

Проучване на HUM зададе на потребителите доста прост въпрос: Как да го направите Обикновено се чувствате през целия ден? Огромните 92 процента (4,772 участници) твърдят, че да си уморен е доминиращо чувство през целия ден. Само осем процента (431 души) съобщават, че се чувстват постоянно енергични.

Когато 92 процента се чувстват доминиращо уморени през целия ден, има сериозен проблем, когато става въпрос за енергийните нива. Ето защо закръглихме най -добрите навици и черти на енергизирани хора и ги сравнихме с най -добрите навици и черти на уморени хора. Прочетете за перспектива и как да постигнете траен енергиен тласък.

7 неща Енергични хора правят различно

въз основа на нашето проучване и на съществуващите изследвания, ето седем неща, които правят енергийни хора ( или не го прави) за увеличаване на енергията.

1. Те са сериозни към зеленчуците и отиват без глутен

получаването на достатъчно зеленчуци беше най-голямото поемане, което открихме в нашия анализ. Открихме, че потребителите, които съобщават, че не консумират зеленчуци всеки ден, са над три пъти по -склонни да се чувстват уморени редовно! Получаването на вашето ежедневно препоръчително сервиране на зеленчуци изглежда е един от най-големите и изненадващи енергийни показатели.

Изберете зеленчуци с гъсти хранителни вещества като зеле, спанак и моркови, за да гарантирате, че тялото ви има ключови минерали и витамини го нужди. Понякога ежедневният прах с суперхрани може да ви помогне да постигнете ежедневната ви препоръчителна надбавка на ключови плодове и зеленчуци. Суровата красота на Hum е богата на гъсти зеленчуци, включително зеле, броколи, спанак, моркови и цвекло. Благодарение на тези сурови органични зеленина, заедно с ключови плодове и други зеленчуци, суровата красота помага да се изпълни препоръчителната ви сервиране в енергизиращо и вкусно лакомство.

Не само зеленчуците правят огромна разлика, когато става въпрос за енергия, но и Изненадващо открихме и онези, които ядат глутен -свободен, имат повече енергия -с 40 процента по -голяма вероятност! За тази констатация може да има редица обяснения. Едното е, че когато тези с цьолиакия изрязват глутен, тяхната енергия и здраве се ревитализират.

2. Те пропускат содата (и други захарни закуски)

в по -ранно проучване на HUM за това как да победят енергийния спад, 28 процента от анкетираните са казали само с пет минути, за да вдигнат енергията си, ще достигнат до сладка закуска. За съжаление, сладките закуски всъщност изострят цикъл на умора.

Тези, които съобщават, че редовно консумират сода, имат вероятност от две към едно да се чувстват уморени. Когато захарта влезе в тялото като въглехидрати, тя се преобразува в глюкоза – основният енергиен източник на тялото ви – и влиза в кръвта за употреба. Когато високите нива на захар заливат кръвта, се появяват внезапни шипове и капки.

Захарна катастрофа и внезапно главоболие, умора, раздразнителност и повишена сърдечна честота или тревожност могат да възникнат. Содата е голям виновник: Коксът с 12 унции има 10 чаени лъжички захар, вече над препоръчителната ви сума за деня.

Избягвайте сладката следобедна закуска или сода за обяд, която неизбежно води до катастрофата. По-здравословните алтернативи вместо това ще стабилизират нивата на кръвната ви захар и ще осигурят постоянна енергия през целия ден.

Вижте тази проста рецепта, одобрена от хранителни средства за суперхранилни енергийни топки с ядки, семена и мака, за да се предотврати средният следобед на следобедните топки с ядки, семена и мака, за да се предотврати средният следобед на следобедните топки . След това опитайте его-бустерния зелено пюре, нашата рецепта за суперхрани, проектирана от диетолози, за рецепта за енергийно усилване на Uber.

3. Те обичат на открито и получават достатъчно слънце

Друг силен показател за енергизираната група беше достатъчен пряка слънчева светлина. Тези, които получиха достатъчно слънце, бяха почти два пъти по -склонни да поддържат енергия. Всъщност само 12 процента от тези, които се чувстват уморени, казаха, че са получили пряка слънчева светлина.

Време за прекарване на открито е показано, че имат огромни ползи за здравето, от увеличаване на творческото мислене и намаляване на стреса, дори да ни правят по -щастливи и повече положителен . И както показва нашето изследване, щастието е силно свързано с енергията. В допълнение, получаването на достатъчно витамин D е от ключово значение за поддържането на силни кости и здраво тяло. Връзката между слънце, енергия и благополучие е значителна.

4. Те практикуват йога или медитация

Ползите от медитацията върху здравето, благосъстоянието и красотата са изумителни. Хората, които практикуват медитация, са два пъти по -склонни да имат ежедневна енергия от тези, които не го правят. Не само това, но предишните проучвания на HUM показват, че тези, които медитират редовно, също имат по -малък размер на талията и е по -малко вероятно да страдат от акне или пробиви.

Ако откриете идеята за медитация завладяваща, просто просто Начинът за улесняване е с обмислено дишане. Вижте тези 4 лесни стъпки за дълбоко дишане на корема, проектирани от диетолог на Hum и сертифициран инструктор по йога Алекс Касперо.

5. Те свеждат до минимум телевизионните бинг

Открихме, че 83 процента от уморената група гледайте телевизия редовно в сравнение с 62 процента от енергизираната група. Въпреки че липсата на енергия може да доведе до носене на Netflix, тя често може да се превърне в безкраен цикъл. Проучване установи, че въпреки че телевизионните наблюдатели се чувстват спокойни, докато гледат, усещането приключи, когато комплектът беше изключен, докато чувствата на пасивност и по -ниска бдителност продължиха.

отделно проучване на затлъстяването при децата установява, че гледането на телевизия е “ Положително свързано със затлъстяването сред момичетата, дори след контролиране на възрастта, расата/етническата принадлежност, семейния доход, седмичната физическа активност и приема на енергия. ”

6. Те упражняват

Въпреки че може да изглежда контраинтуитивно, упражненията са ключова дейност за усилване на енергията и за отнемане на умора. Анализ на 70 проучвания на 6 800 души установи, че заседналите хора, които започват редовна програма за упражнения, намират повишаване на енергийните нива.

дори упражнения с ниска интензивност само 20 минути, три пъти седмично е установено, че е полезен . Нашето проучване подкрепи тези открития: 30 процента от уморената група отчита редовни упражнения в сравнение с 68 процента от енергизираната група.

7. Те възприемат любовта и щастието

Една от най -силните връзки, които открихме, е, че енергийната група е по -предразположена да се забавлява и щастието, включено в редовен ден. Три четвърти от нашата енергична група казаха, че чувството на щастливи е често срещана част от деня им, в сравнение с 28 процента от уморената група.

По същия начин онези, които чувстват любовта в типичния си ден, също се чувстват енергични, с 30 30 Процент по -голям шанс от тези, които не са го направили. Едно проучване, което измерва нивата на глюкозата в кръвта, установи, че мечтаенето за партньор може да доведе до директен тласък на енергията като увеличаване на глюкозата с течение на времето.

Не само романтичната любов може да осигури усилване на здравето и енергията, Въпреки това! Смехът е известен стрес бустер и енергиен усилвател и всъщност са самотни хора, за които се установява, че имат по -силни социални кръгове, които могат да осигурят тези ползи. Изводът тук е да възприеме любовта, щастието и радостта във всичките му форми около вас за бърз, прост и приятен енергиен тласък!

Поемане на красота

Открихме богатство от информация върху навиците на енергия и умора, за да се препоръча как да се получи естествен енергиен тласък. Открихме и данни за няколко проблема с красотата, които изглежда са свързани с енергийните ниски. Например, половината от всички потребители, които съобщават, че се чувстват уморени, също са били загрижени за появата на тъпа и уморена кожа. За разлика от тях, 31 процента от енергизираните потребители са имали същата грижа.

открихме подобни резултати за тези с тъмни под околните кръгове, като 50 процента от уморената група отчитат тази загриженост и 38 процента от енергизираната група. За да се бори с това, суровата красота на Хъм е пълна с не само енергизиране на суровите зеленина, но и с подхранващи кожни антиоксиданти като зелен чай Matcha, Moringa и алкализирана Aocoa. За лъчезарна кожа и естествено енергизиращо лакомство, създайте собствена сурова козметична наслада, като смесите суперхрана в любимата си напитка.

за нашата методология

попитахме 5000 души за техните енергийни нива и избор на храна и начин на живот. Резултатите бяха наистина проницателни и макар методът ни за проучване да не ни позволява да правим заключения за причинно -следствената връзка, те ни предоставят страхотна прозрение и формират основата за допълнителни изследвания.

Любопитно как да ускорите храносмилането, да се почувствате По -малко раздути и гадни след голямо хранене и да можете да се наслаждавате, докато все още се отдадете? Маркирайте това ръководство за следващото ви тежко или голямо хранене.

Всички сме били там: Ядене на пицата, дори когато * знаем *, че не е Посетете нашият уеб сайт съгласен със стомаха си, като вземе втората помощ, защото е напълно Вкусно, въпреки е 100 процента добре!) Може да се почувствате по -малко от удобно след голямо хранене. Добрата новина е, че има няколко съвета и трикове, които можете да включите преди, по време и след храненето си, за да ускорите храносмилането и да се почувствате по -добре възможно най -скоро. Изкопайте вината (и раздух) и се пригответе да оптимизирате храносмилането си-като същевременно все още се наслаждавате на всичките си любими храни-с тези 8 одобрени от експертите съвета за това как да усвоявате храните по-бързо.

преди храненето си

Планирането напред е решаваща стъпка да ускорите храносмилането и да се почувствате най -добре, след като се отдадете на по -тежко или по -голямо хранене. Когато знаете, че сте на път да седнете на огромна храна, можете активно да направите няколко стъпки, за да сте сигурни, че се чувствате по -добре от другата страна.

Намалете стреса

Стресът предизвиква хаос върху всичко в тялото ви и храносмилането не е изключение. „Един от най -добрите начини да помогнете на храносмилателната си система преди хранене е чрез намаляване на стреса. Стресът увеличава проблемите във вашата храносмилателна система “, казва Ерин Джеймс, сертифициран спортен диетолог и здравен треньор.

Когато сте стресирани, тялото ви е в режим „бой или полет“, известен още като симпатиковата нервна система. Но храносмилането се случва, когато тялото ви е в режим „почивка и усвояване“ или когато се активира вашата парасимпатична нервна система. Успокояващите дейности като дълбоко дишане могат да ви помогнат да постигнете това.

„Отделете няколко минути, за да медитирате или разтегнете, преди да ядете, за да помогнете да отпуснете ума и тялото си“, казва Джеймс. Ако имате време, направете клас по йога или друга тренировка, която ви харесва, която ви помага да се сблъскате и издухате пара, преди да тръгнете към голямото си хранене.

Вземете храносмилателен ензим

храносмилателен Ензимите помагат на тялото ви да разруши всички хранителни вещества, които приемате от храната, включително протеини, въглехидрати, мазнини, фибри и лактоза от млечни продукти. Има много различни видове специфични ензими, но за най -добри резултати потърсете добавка, която съдържа смес от ензими, за да се справите с каквото и да ядете. Hum’s Flatter Me съдържа 18 храносмилателни ензими и съставки като джинджифил, мента и копър, за да поддържате по-нататъшно храносмилане.

Може да си помислите, че трябва да ги вземете след хранене, но те всъщност работят най-добре, ако Вземете ги, преди да ядете. Диетолозите на Хъм препоръчват да вземете 1 капсула от мен преди двете ви основни ястия за деня, за да помогнете за управлението на подуването и оптимизирането на храносмилането.

Яжте горчиви храни за вашето предястие

Включване на горчиви храни и кондименти Може също така да разгледате храносмилателната си система за хранене. Според преглед в Международния журнал за науки за храните и храненето, горчивите храни могат да помогнат за оптимизиране на процеса на храносмилане на вашето тяло. „Горчивите храни, като ябълков оцет, спомагат за увеличаване на секрецията на стомашна киселина в стомаха, което подобрява храносмилането“, казва Джеймс. ; Бърз и лесен начин да влезете в някои горчиви храни е да направите свой собствен крудитен чиния. Се насочи към парти? Предложете да донесете салатата. Легла от рукола, гарнирано с червени боровинки, обръснати брюкселски кълнове и дресинг на базата на ябълков оцет прави чудесен първи курс, преди да се потопите в по-големия си основен.

по време на храненето си

Дякнете бавно и приемайте по -малки ухапвания

Родителите ви бяха на нещо, когато ви казаха да забавите по време на хранене, когато сте дете . „Когато ядете, не забравяйте да приемате по -малки хапки, да дъвчете бавно и да не се втурвате през яденето си“, казва Джеймс. Храносмилателният процес всъщност започва в устата ви, където слюнката съдържа храносмилателни ензими, които започват да разграждат храната, преди дори да преглътнете. Джеймс казва, че бързането през храна също ви кара да поглъщате повече въздух, което ви кара да се чувствате газирани и раздути.

Дръжте телефона или телевизора си, докато ядете

Опитайте се да влезете в навика да стоите от телефона си или да гледате телевизия по време на хранене. Разсейването може да бъде бедствие за храносмилане. Това ви позволява да се храните по -внимателно и може да ви помогне да обърнете внимание на това колко бързо (и колко) ядете. „Това ще ви помогне да ядете по -бавно и по -интуитивно. Освен това ще обърнете повече внимание на това как дъвчете, за да гарантирате, че дъвчете храната си и не се опитвате да поглъщате големи хапки, които са трудни за разрушаване на храносмилателната система “, казва Джеймс. Ако се храните с приятели или семейство,

Бъдете наясно с стойката

Позата е от ключово значение за много неща и това може да повлияе колко добре тялото ви разгражда вашето храна. Джеймс казва, че седенето право, докато хранете, може да ви помогне да поддържате храносмилателната ви система.

„По този начин можете да използвате стомашните си мускули, за да помогнете да разградите храната, която избутва храната надолу“, казва тя.

Contents